Göztepe Falke Servisi

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ile fark yaratan, gelmiş olduğu konumu müşteri referansları ile sahip olduğunu bilen Göztepe Falke Kombi servisi  bu sorumluluk bilinci ile her geçen gün  daha çok yenilenerek emin adımlarla yoluna devam etmektedir. 
 
İstanbulda Göztepe semtine sunduğu hizmetlerle Göztepe semtinin Kombi servisi konusunda en iyisi olmayı başarmıştır.Kombiniz arızalandı ve siz   teknik servis mi arıyorsunuz ?Aralıksız hizmeti ile bir telefon kadar yakınınızda.
 
Kombinizin  bakım onarım ve diğer srvis işlerinde   siz müşterilerimize  her türlü teknik desteği sağlayan Göztepe Baymak Falke Kombi servisi ile Kombilerinizden maksimum hizmet almak sizin elinizde. Her biri kendi  alanında başarılı  eğitimli ve tecrübeli kadrosu ile siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için durmaksızın çalışmaktadırlar. 
 
Göztepe Falke Kombi servisi sahip olduğu  TSE belgesi ile  standartlarına uygun hizmet vermektedir.Kapı da kredi kartı ile ödeme gibi seçenekleri ile de müşterilerine her zaman ayrıcalıklar sunan Göztepe Falke Kombi servisi ile kolaylıklar artık sizinle.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA