Fenerbahçe Vaillant Servisi

Fenerbahçe Vaillant Kombi Klima Servisi

0216 471 80 95 Kombi - Klima 

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti

Çözüm odaklı çalışmamız ile sektörün lider firması olmayı başarmıştır.Kombiniz sizin sağlığınızdır.Bizler bu bilinçle yola çıkarak çalışanlarımıza gerekli olan tüm eğitimleri aldırarak , sizleri en deneyimli servis ekibimize teslim ediyoruz. 
 
Fenerbahçe Vaillant Kombi servisi Kombileinizin tüm bakım ve tamir işlerini bir yıl yedek parça garantisi ile yapmaktadır.
 
Aynı zamanda müşteri memnuniyeti odaklı çalışması ile hizmet veren Fenerbahçe Vaillant Kombi servisi kredi kartı ile kapıda ödeme seçeneği ile farklılıklar sunmaktadır.Teknolojinin gelişimiyle sürekli değişen ürünlere hakim kadrosuyla her model Kombilarınızın onarım , montaj ve tamir işlerini yapan TSE belgelisi ile bir adım daha öne geçen Fenerbahçe Vaillant Kombi servisi , sektöründe öncü firma olmak için çalışmalarına devam edecektir.
 
İstanbul’un en eski en gözde semtlerinden olan Fenerbahçe’de Kombi servisinde çığır atan yaptırımları ile müşteri odaklı çalışmalarımız ile müşteri referanslarımızı çoğaltarak en iyide kalabilmek için çalışmaya devam edeceğiz.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA