Fenerbahçe Falke Servisi

Kombi servisi denilince akla gelen isim olan Fenerbahçe Falke kombi servisi , yaptığı çalışmalarla sizlerin kombilerinizden maksimum performans almanız için gece gündüz çalışmalarına devam etmektedir. 
 
Sahip olduğu markanın teknik servisi olmasının bilinci ile yoluna devam eden olarak  sürekli değişen teknolojiyi takip ederek ekibine gerekli eğitimleri aldırmaya devam etmektedir. 
 
Sahip olduğu konuma müşteri referansları ile geldiğinin bilincinde olan Fenerbahçe Falke kombi servisi olarak  %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ile her biri kendi alanında uzman deneyşmli ve dinamik kadrosu ile bir numara olmaya devam edecektir.
 
Fenerbahçe Baymak Falke kombi servisi olarak  kombilerinizin tüm bakım onarım ve montaj işlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile  yapmaktayız. Aynı zamanda kapıda kredi kartı ile ödeme kolaylığı sunan olarak   aile ekonomisine yaptığı katkılarla da müşterilerinin memnuniyetini kazanmıştır. 
 
Kombi servislerinden hizmet almak istediğinizde o servisin TSE belgeli olmasına dikkat edin. TSE belgeli Fenerbahçe Falke kombi servisi olarak   olarak standartlara uygun hizmet vermeye devam edeceğiz.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA