En Sessiz Buzdolabı

En Sessiz Buzdolabı

 

Herkes hayatında en az bir kez buzdolabı gürültüsünden rahatsız olmuştur. Özellikle akşamları, dünyanın sessizleştiği o anlarda bu gürültüler gittikçe yükseliyormuş gibi gelir.

 

Sessiz bir buzdolabı her evin temel ihtiyaçlarından biridir. Özellikle evde yemek hazırlayanlar iyi bilirler ki, sürekli gelen uğultu yüzünden bir süre sonra insanda korkunç bir baş ağrısı başlayabilir.

Neyse ki her şeyin giderek pahalılaştığı bu günlerde hem ucuz hem de sessiz bir buzdolabı bulmak hala mümkün.

 

Buzdolabı Neden Gürültü Çıkarır?

 

Buzdolabının ana motorunun ısınmaması gerektiği için, bu motoru soğutması amacıyla fan motorları tasarlanmıştır. Bu fan motorları zamanla bozularak ses çıkarmaya başlayabilir.

 

Ya da ana motorun içindeki yatakların eski fonksiyonlarını kaybetmesi sonucu ana motor, otomatik çalışmaya geçtiği esnada çok yüksek gürültüye sebep olabilir.

 

Özellikle geceleri sesin artması, bu otomatik sistem yüzündendir. Tüm bu bozulmalar sayesinde çok kısa sürede çözülebilir.

Üstelik ücretli olarak ürünü evden alıp eve getirme, her marka buzdolabına servis imkânı sunma, en ucuz fiyat seçenekleri ve 1 yıl garanti ile onarım işlemleri mümkündür.

 

En Sessiz Buzdolapları: Son Teknoloji Harikaları

 

Son yıllarda gelişen teknoloji sayesinde artık buzdolapları neredeyse hiç ses çıkarmamaya başladılar.

 

Piyasadaki en sessiz buzdolabı olarak tarif edilen Sharp marka buzdolapları büyüklüğüne ve özelliklerine göre 3.000 ile 7.500 TL arasında değişen fiyatları ile her bütçeye uyum sağlamaktadırlar.

 

Ayrıca daha yüksek fiyat olmasına rağmen ücretinin kesinlikle hakkını veren Amana buzdolapları hakkında detaylı bilgi ve teknik yardımı, Amana markasını yetkili ve garantili bayilerini barındıran adresinden bulabilirsiniz.

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA