En Sağlam Buzdolabı

En Sağlam Buzdolabı

 

Buzdolabı seçimi yapılırken hiç şüphesiz en büyük beklenti, düşük fiyat ve yüksek kalitedir. Peki, bu kalite sadece iç hacim ve düşük enerji verimliliği ile sağlanabilir mi?

 

Elbette hayır. İyi bir buzdolabı için en önemli etkenlerden biri, buzdolabının ömrüdür. Bu ömrün uzunluğu da sağlamlığa ve tabi ki kullanıcıların özenine bağlıdır.

 

Buzdolapları Neden Arıza Çıkarırlar?

 

Buzdolabınızı çok iyi kullandığınız halde sürekli arıza mı çıkarıyor? Çıkan arızaların sebebi iyi tamir edilmemesi veya zaten buzdolabının dayanıksız olması olabilir.

 

İyi tamir edilmemesi yüzünden sorunlar çıkartıyorsa çok şanslısınız çünkü sayesinde, bu sorununuzdan kurtulabilirsiniz.

 

Onlarca markaya hizmet veren kaliteli ekibi, güler yüzlü çalışanları, son teknolojik donanımı, ucuz fiyat garantisi ve 1 yıl garanti sözüyle tam ihtiyacınız olan teknik servisi sizlere sağlayabilir.

 

Ama eğer sorununuz kalitesiz bir buzdolabıysa belki iyi bir buzdolabında aramanız gereken kıstaslara göz atmanız gerekebilir.

 

Sağlam Buzdolabı Seçimlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler ve Lider Markalar

 

Bazı fahiş fiyatlı markaların 30 yıla kadar garanti sözü verdiğini belki duymuşsunuzdur. O kadar yüksek fiyatlı olmamasına rağmen uzun yıllar kullanabileceğiniz pek çok marka bulunmaktadır.

 

Bosch 762 litrelik son model buzdolabı ile hem geniş iç hacmin hem de 3 kapılı konforun tadını çıkarmak mümkün. Üstelik bu hacme 7.400 gibi bir fiyat belirleyerek, uygun bütçeli alışveriş imkânı sağlamaktadırlar.

 

Yine aynı fiyatlarda Franke 6020 buzdolabı, paslanmaz çelik özelliği sayesinde yıllara meydan okuyacak sağlamlığı ve kaliteyi müşterilerine sunmaktadır.

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA