En İyi Buzdolabı

En İyi Buzdolabı

Buzdolabı denince tüm reklam piyasası ve yıllar içerisinde çevredeki insanlardan duyulan kulaktan dolma bilgiler herkesin aklına farklı bir markayı en iyi olarak getirmektedir.

 

“En iyi buzdolabı hangisidir?” sorusunu sormadan önce kişi, “iyi bir buzdolabı nasıl olmalıdır?” sorusunu kendisine sormalıdır.

 

Bu seçimi yaparken kullanıcı yorumları, uzman tavsiyeleri, fiyat karşılaştırmaları yapılmalı ve mutlaka adresi ziyaret edilerek ayrıntılı bilgi alınmalıdır.

İyi Bir Buzdolabı Nasıl Olmalıdır?

 Buzdolabı seçimi yaparken iç hacim, buzdolabı tipi, teknolojik özellikleri, enerji kullanımı, kapladığı yer, ailenin ihtiyacı ve buzdolabının fiyatı göz önünde bulundurmalıdır.

 

Bu doğrultuda, çift kapılı, kombi tipi, gardrop tipi ve çok kapılı buzdolaplarından hangisinin size göre olduğunun belirlenmesi önemlidir.

Çift kapılı buzdolapları 400 – 600 litre, çok kapılılar 600 – 730 litre, kombi tipleri 550 – 720 litre ve gardrop tipi buzdolapları 600 ile 1200 litre arasında iç hacme sahiptirler.

Bunlardan hangisinin size en uygun olduğunu bulduğunuzda kurulum ve teknik destek için yararlanabilirsiniz. Her markanın kurulumunu, periyodik bakımını ve tamirini gerçekleştiren bu servis, yüzlerce farklı bölgeye 1 yıl garanti kapsamında, en uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.

Fiyat ve Performans Olarak En İyi Buzdolapları

Midea,  Arçelik, Lg, Siemens, Beko ve Bosch en çok tercih edilen buzdolaplarıdır. 400 ila 500 litre kapasiteli olan buzdolapları 2.000 liradan başlayıp 10.000 liraya kadar çıkabilmektedir. Arçelik 5560 A+ buzdolabı 3.100 liralık fiyatıyla şuan en çok talep gören buzdolaplarından birisidir.

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA