En Geniş Hacimli Buzdolabı Hangisidir

En Geniş Hacimli Buzdolabı Hangisidir?

 

Genellikle evlerde 400 ile 500 litre arası iç hacimli buzdolapları tercih edilmektedir.

 

Çok kalabalık aileler veya iş yerleri için bu iç hacim yeterli olmayacaktır.

Ayrıca yazın kış için domates salçası, donmuş taze gıda hazırlamak isteyenler için ya ikinci bir buzdolabı ya da derin dondurucu gerekmektedir.

 

Piyasada 800 litre ve daha üstünde iç hacimli buzdolabı üreten bazı firmalar, evlerde ihtiyaç haline gelen ikinci buzdolabı sorununa son vermişlerdir.

Bu buzdolapları iç hacim olarak büyük olmalarına rağmen, aşırı büyük yer kaplamazlar ve hantal bir görüntü yaratmazlar.

 

Teknik bir arıza durumunda çok daha zor onarım gerçekleşir diye korkmaya da gerek yoktur, deneyimli ekipleri sayesinde tüm buzdolapları aynı kaliteli hizmeti almaktadırlar.

 

800 Litre ve Daha Geniş İç Hacimli Buzdolapları

 

Maytag, Lg ve Samsung dev hacimli buzdolabı üreticilerinin başında gelirler.Lg bu kategorideki en ucuz markalardan birisidir. A+ ve A++ olarak piyasaya sunduğu gardrop tipi buzdolapları fiyat aralığı olarak 6.000 tl ile 13.000 TL arasında değişmektedir.

 

İç hacimleri 840 litre ve 900 litre olmak üzere iki ayrı çeşittedir. Ayrıca Lg’nin sunduğu farklı renk opsiyonları ile tasarım olarak son derece şıktır.

 

Geniş hacimli bir buzdolabı almadan önce adresini ziyaret ederek uzman görüşlerinden yararlanabilir, ürünler ve hizmetler konusunda bilgiler alabilirsiniz.

 

1000 Litre ve Daha Geniş Hacimli Buzdolapları

 

Bir diğer marka olan Maytag ise kendi klasmanındaki diğer firmalara göre çok daha pahalı olmasına rağmen sunduğu kalite, fiyatıyla paraleldir.

Maytag A ve A+ gardrop tipi buzdolapları 1060 ve 1252 litrelik seçenekleriyle 30.000 ila 33.000 TL arasında değişmekledir.

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA