Cevizli Protherm Servisi

Cevizli Protherm Servisi

0216 471 80 95 Servis Merkezi

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti Alabilirsiniz

 
Günden güne büyüyen Anadolu yakasının gözde semtlerinden olan Cevizli’ de , en iyi servis noktası olmak için çalışan Cevizli Protherm Servisi ailesiyiz biz.
 
Cevizli bölgesine en iyi hizmeti en kısa sürede verebilmek, müşterilerimizin beklentilerini en yüksek seviyede karşılayabilmek için Cevizli Protherm Servisimiz kendi alanında deneyimli uzman nitelikli kadrosu ile, gelişen büyüyen personeli ile sizlere en iyisini sunmak için çalışmaya devam edecektir.
 
Bozulan bakım isteyen klimanız, kombinizin tamiri ve tüm teknik servis hizmetini en güvenli şekilde yapmak için her gün yenilenip sizler için gelişeceğiz. 
 
Cevizli Protherm servisi olarak bir yıl orjinal yedek parça garantisi ile , haftanın 7 gün 24 saat her an desteği ile, TSE  belgeli servis noktalarımız ile sizleri mutlu etmek ve adından söz ettiren servis olmak bizim en büyük görevimizdir. 
 
Cevizli Protherm servisi tüm çalışma alanlarında siz müşterilerimiz için maksimum hassasiyet göstermektedir. Çözüm odaklı çalışmalarımız ile güler yüzlü personelimiz ile Cevizli bölgesi sakinlerine en kısa sürede cevap verebilmek için sizlerin hizmetinizde olacağız.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA