Cevizli Falke Servisi

Güvene dayalı çalışmaları, çözüm odaklı yaklaşımlar ve yenilikçi yapısı ile ezber bozan servis noktası ; Cevizli Falke servisi. 
 
Atılımcı kadrosu ve her biri kendi alanında uzman ve profesyonel ekibi ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ile fark yaratan Cevizli Baymak Falke servisi İstanbul Cevizli’de yaptığı çalışmalarla lider konuma gelmeyi başarmıştır. Cevizli bölgesi sakinlerinin güvenini kazanan ile beyaz eşyalarınız kombileriniz artık güvence altında. 
 
Cevizli Falke Kombi servisi ile kombiniz olsun klimanız olsun her çeşit beyaz eşyanızın tüm bakım onarım tamir ve servis işlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile yaparak sizlere güven dolu hizmeti sunuyoruz. Kalite bizim için çok önemlidir. Cevizli Falke servisi TSE belgeli servis noktaları ile sektöründeki diğer firmaları geride bırakarak haklı bir gurura ulaşmıştır.
 
Haftanın 7 gün 24 saati aralıksız hizmeti sunan çağrı merkezimizi aradıktan hemen sonra müşteri sırası beklemeden en kısa zamanda belirttiğiniz adrese gelerek sizlere servisin en kalitelisini sunuyoruz. En iyisi için; Cevizli Falke servisi.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA