Çengelköy Falke Servisi

İstanbul Çengelköy ve bölgesine yapmış olduğumuz hizmetlerle, Çengelköy sakinlerine sunmuş olduğumuz çalışmalarla zirvedeki yerini koruyarak büyümeye devam etmekte olan olarak her geçen gün gelişmekte olan teknolojiyi uyum sağlayarak sizlere teknolojinin tüm olanaklarını sunarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.
 
Çengelköy’ın en güvenilir kombi servisi olmayı kendine hedef  edinmiştir. Sahip olduğu TSE belgesi ile fark yaratan Çengelköy Falke kombi servisi ile kombilarınızın tüm bakım onarım ve tamir işleri bir yıl yedek parça garantisi ile yaparak sizlere güven dolu hizmet veriyoruz.
 
Aynı zamanda kapıda kredi kartı ile ödeme kolaylığı sağlayarak müşterilerine ödeme konusunda uygun seçenekler sunarak müşterilerimizin aile ekonomisine yardımcı oluyoruz.
 
Haftanın her günü her saati 7/24 aralıksız hizmet anlayışı ile yol alan Çengelköy Baymak Falke kombi servisi çağrı merkezimize en iyi servis hizmetini almak için bir telefon açmanız yeterli. 
 
Müşteri sırası beklemeden en kısa zamanda sizlere geri dönüş yaparak belirtmiş olduğunuz adrese gelerek kombiunuzla ilgili her sıkıntıyı büyük ustalıkla çözümleyerek sizleri memnun ediyoruz.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA