Çekmeköy Lambert Servisi

Çekmeköy Lambert Servisi

0216 471 80 95  Kombi 

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti

 

Kombileriniz için olası bir hasar anında kaygılanmanıza gerek yok. Çünkü Çekmeköy Lambert servisi seçti ve çok da memnun kaldı. Sizler de tıpkı Çekmeköy gibi bizleri seçebilir ve kalitemiz ile daha da gecikmeden tanışabilirsiniz.
 
 
Sizlerin emin olması üzerine kendimizden bahsetmek istiyoruz. Biz TSE belgeli bir firmayız. Geniş araç filomuz ve altımızda çalışan bir çok teknik destek elemanı ile onarılması gereken Kombilarınızı en hızlı şekilde çözüme kavuştururuz. 
 
Servis Hizmeti Verdigimiz Bölgeler ;
 
Alemdağ Mahallesi - Aydınlar Mahallesi - Cumhuriyet Mahallesi - Çamlık Mahallesi - Çatalmeşe Mahallesi - Ekşioğlu Mahallesi - Güngören Mahallesi - Hamidiye Mahallesi - Hüseyinli Mahallesi - Kirazlıdere Mahallesi - Koçullu Mahallesi - Mehmet Akif Mahallesi - Merkez Mahallesi - Mimar Sinan Mahallesi - Nişantepe Mahallesi - Ömerli Mahallesi - Reşadiye Mahallesi - Sırapınar Mahallesi - Soğukpınar Mahallesi - Sultançiftliği Mahallesi - Taşdelen Mahallesi - Yalıköy Mahallesi - Yavuz Selim Mahallesi - Yeni Mahalle Mahallesi - Zerzavatçı Mahallesi
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA