Çekmeköy Alarko Kombi Servisi

Çekmeköy Alarko Carrier Kombi & Klima Servisi


Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Çekmeköy Alarko Carrier İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08:30 – 19:30 Saatleri

 

Çekmeköy Alarko Carrier Kombi & Klima Tamir, Tamircisi ; Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Çekmeköy Alarko Carrier Kombi & Klima Servisi Çevre sorunlarına ve sosyal sorumluluk projelerine destek veren firmamız su ve zamandan kaybınızı önlemek adına klima, kombiniz en hızlı şekilde onarımını bamını yapmaktadır. Çekmeköy Alarko Carrier Kombi & Klima Servisi sayesinde memnuniyet yaşadığını ifade etti. Sizleri de bu memnuniyetten faydalandırmaktan oldukça mutluluk duyacağız. 

 

Gece gündüz demeden her yere dağılan teknik destek elemanlarımızı teknolojinin sürekli gelişmesi dahilinde eğitimlerini düzenli olarak verirken kaliteyi de ayağınıza getiriyoruz. 

 

Çekmeköy Alarko Carrier Kombi & Klima Servisi Yedek parça ve güçlü işçiliğimizi 1 yıl garantili olarak sunmakta ve kredi kartına taksit seçenekleri ile ödeme imkanı sağlıyoruz. Çekmeköy Alarko Carrier Servisi sayesinde artık hem zamandan hem de sudan tasarruf ettiğini belirterek teşekkürlerini sunmaktadır. 

 

Çekmeköy Alarko Carrier Kombi & Klima Servisi ile tamamen güvenli ve kaliteli bir hizmet aldı. Sizler de bu hizmeti kendinize layık görüyorsanız tek yapmanız gereken çağrı merkezlerimizi aramak ve randevu almak olacaktır.

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; ÇEKMEKÖY

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (1 Ekip)

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA