Buzdolabı Önerisi – Buzdolabı Seçimi

Buzdolabı Önerisi – Buzdolabı Seçimi

 

Her evin en temel eşyasın hiç şüphesiz buzdolaplarıdır. Diğer beyaz eşyalar olmadan yaşam bir şekilde devam ettirilebilir ama yiyecekleri muhafaza edebilmek için buzdolabının varlığı elzem bir ihtiyaçtır.

 

Buzdolabı seçimi yaparken geniş iç hacim, düşük enerji tüketimi, kapladığı alan, soğutma gücü ve fiyatı gibi faktörler alıcıyı etkiler.

 

Daha faydalı bir buzdolabı seçimi yapmak için adresini ziyaret ederek kullanıcı yorumları, uzman görüşleri ve konu hakkındaki önerileri okuyabilirsiniz.

 

Önerilen Buzdolaplarına Göz Atış

 

Bosch buzdolabı konusunda öncü markalardan birisidir. Kullanıcı yorumları temel alındığında buzdolaplarının ortalama 10 -15 yıl kadar dayandığı gözlemlenmektedir. Üstelik piyasadaki markalara göre ortalama fiyat grubundadır.

 

Genel olarak 500 litre ve üzeri iç hacimli buzdolapları 2000 TL’den başlamaktadır. Samsun’un NoFrost ve Plus Nofrost buzdolapları; A+ özellikleri, 450 ve 468 litrelik iki farklı iç hacim seçenekleriyle hem ekonomik hem kaliteli ürün çeşitliliğine sahiptir.

 

Buzdolabı Konusunda Lider Markalar

 

Günümüzde pek çok yeni marka çıkmasına rağmen, en iyi marka en güvenilir olandır.

 

Bu güveni de markaların yıllar içerisinde oluşturdukları tanınırlık ve müşteri memnuniyeti oluşturmaktadır.

 

Profilo, Arçelik, Bosch, Beko, Ariston, Amana, Electrolux ve Altus gibi pek çok marka, buzdolabı konusunda öncü isimlerdir. Hangisi tercih edilirse edilsin yıllarca süren garantisi ve 7/24 teknik destek imkanı sunulmaktadır.

 

ile bu imkân tüm buzdolabı kullanıcılarına üstün hizmet kalitesi, uygun fiyatlar ve markalar tarafından onaylı donanım ve garanti kapsamlarıyla en kolay yoldan verilmektedir.  

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA