Bulgurlu Falke Servisi

İstanbul’da Bulgurlu’de yaptığı çalışmalarla , ekibine verdiği eğitimlerle , sunduğu hizmetlerle Bulgurlu bölgesi sakinlerine hak ettiği hizmeti getiren Bulgurlu Falke kombi servisi, donanımlı ve seçkin kadrosu ile üstün hizmetlerine devam edecektir. 
 
Bulgurlu Falke kombi servisi olarak hedefimiz sizlere standartların üstünde hizmet vererek beklentilerinizi en üst seviye de karşılayabilmektir. Haftanın her günü 7/24 hizmet veren Bulgurlu ile artık aynı gün içerisinde hizmet alabilmeniz mümkün.
 
Bunun için sadece Bulgurlu Baymak Falke kombi servisi çağrı merkezimizi aramanız yeterli. Sizlere en kısa zamanda dönücek olan güleryüzlü çağrı merkezimiz belirttiğiniz adrese en hızlı zamanda servis ekibini göndererek çözüm odaklı çalışmalarımız ile sizlerin hizmetindedir. 
 
Bulgurlu Falke kombi servisi olarak sahip olduğumuz TSE belgemiz ile her zaman kaliteden şaşmayan yapımız ile rakiplerimizi geride bırakmaya devam edeceğiz. 
 
Bulgurlu Falke kombi servisi ile kombilerinizin tüm bakım onarım tamir ve montaj işlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile yaparak sizlere güven dolu hizmeti vermekteyiz.

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA