Bostancı Ferroli Servisi

Yüzünüzü güldüren, markasının sorumluluğunda iş disiplininden ayrılmadan , işini hayat biçimi olarak gören ekibi ile servis noktası konusunda her zaman bir adım önde olan Bostancı Ferroli servisi yaptığı çalışmalarla müşterilerine sorunsuz hizmeti vermeye devam edecektir. 
 
Bostancı Ferroli servisi ile kombiniz olsun klimanız olsun beyaz eşyalarınızın tüm bakım onarım ve servis işlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile yapmaktayız.
 
Böylelikle beyaz eşyalarınızdan  maksimum  performansı almanızı sağlayacağız. Servis noktasında TSE belgesine sahip noktaları ile tam güvenli hizmeti sunan Bostancı Ferroli servisi ile standartlara uygun hizmet alacaksınız.
 
Günden güne gelişen teknoloji ile sürekli çeşitlenen ürünlere hakim  ekibimiz ile teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak sizlere en kaliteli hizmeti vermeye devam edeceğiz. Haftanın her günü her an çağrı merkezi ekibimiz sizlere hizmet vermektedir. 
 
Çağrı merkezimi yapacağınız bir telefonla aynı gün içerisinde sizlere çözüm odaklı hizmeti ayağınıza getireceğiz. Bostancı Ferroli servisi ile artık hersey daha kolay.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA