Beylerbeyi Alarko Kombi Servisi

Beylerbeyi Alarko Carrier Kombi & Klima Servisi


Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Beylerbeyi Alarko Carrier İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08.30 – 19:30 Saatleri

 

Beylerbeyi Alarko Carrier Kombi & Klima Tamir, Tamircisi ; Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Beylerbeyi Alarko Carrier Kombi Klima Servisi hemen hemen artık her evde bulunmaktadır. En önemli sebebi ise zaman, enerji ve su kaybını önleyecek nitelikte olmasıdır. Bu yüzden de hizmetini seçerek en mantıklı yolu tercih etmiştir. 

 

En yakın beylerbeyi alarko klima bakım, arıza, oanarım, tamir, tamircisi kendisine ve çalışmasına güvenen TSE belgesine sahip olan geniş araç filomuzla çalışmalarını gece gündüz sürdüren bir firmayız. Bu açıdan baktığımızda da gelişen ve değişen teknolojinin sorumlulukları ile teknik destek elemanlarımızın eğitimlerini sürekli olarak güncelliyoruz.

 

Beylerbeyi alarko carrier servisi yedek parça ve işçiliğimizin 1 yıl garantili olarak verilen servis hizmetinde Beylerbeyi Alarko kombi servisi ile memnuniyetini dile getirdi. 

 

Ayrıca sizlerin zor durumda kalmasını önleyerek en erken zaman randevu oluşturuyoruz. Teknik destek elemanlarımız belirtilen randevu saatinde adresinizde bulunuyor ve küçük sorunlara büyük çözümler getiriyor. 

 

Beylerbeyi Alarko Carrier Kombi Klima Servisi ile ödeme konusunda da kapıda ya da kredi kartına taksit imkanı sunmamızdan memnuniyet duyduğunu dile getirmiştir. Sizler de sunulan bu kaliteli hizmet ile bulaşık makinenizde oluşan hasarlar için çağrı merkezlerimizi arayarak anında randevunuzu oluşturabilirsiniz. 

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; ÜSKÜDAR

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (2 Ekip)

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA