Beykoz Protherm Servisi

Beykoz Protherm Servisi

0216 471 80 95 Servis Merkezi

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti Alabilirsiniz

 
Beykoz Protherm Kombi teknik servisi sadece Beykoz’in değil İstanbul’un en hızlı Kombi teknik servisi olmuştur. 
 
Biz Beykoz Protherm Kombi teknik servisi olarak, sürekli gelişen teknolojiyi yakından takip ederek, kendini sürekli geliştiren personeli sayesinde, özverili ve işini seven insanlardan oluşan kendi alanında profesyonel ekibi tarafından sektöründe haklı bir konuma gelmiştir.
Kombi teknik servisi denilince akla bu yüzden  Beykoz Protherm Kombi teknik servisinin gelmesi gayet normal.
 
Çünkü biz işini seven , işinde uzmanlaşan ekibimizle müşterilerimize en iyi teknik servisi verebilmek için çalışıyoruz. Yazın kavurucu sıcaklarında yüksek kullanım nedeniyle daha çok arıza ile karşılaşılmaktadır.
 
Beykoz Protherm Kombi teknik servisi olarak, bu tarz durumlar için önlemimizi çoktan almış olup , iş hacmimizi büyüterek müşterilerimizi asla zor durumda bırakmıyor , Kombisız ortamda bulunmalarını en kısa zamanda çözüyoruz. Aynı şekilde kışın soğuklarında da Kombiların  yoğun bir şekilde kullanımı Kombiların bakım ve onarım arızalarını çoğaltmaktadır.
 
Olumsuz hava koşullarına rağmen müşterilerimiz aradığı anda en kısa zamanda Beykoz Protherm Kombi teknik servisi olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. TSE belgeli Beykoz Protherm Kombi teknik servisi 7 / 24 kesintisiz hizmet vermekte ve bir sene garantili teknik servisi ile Beykoz’in en iyi Kombi teknik servisi olmaya devam edecektir.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA