Beykoz Alarko Kombi Servisi

Beykoz Alarko Carrier Kombi & Klima Servisi


Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Beykoz Alarko Carrier İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08.30 – 19:30 Saatleri

 

Beykoz Alarko Carrier Kombi & Klima Tamir, Tamircisi ; Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Beykoz Klima - Kombiniz olası bir hasar durumunda artık korkmanıza hiçbir gerek kalmamaktadır. Çünkü bizleri seçen Beykoz Alarko Carrier Kombi Klima Servisi ile referansımız olmayı kabul etmiştir.

 

En yakın beykoz alarko klima servisi her zaman sunmayı hedeflediğimiz kaliteli servis hizmeti anlayışımız ile geniş araç filosuna sahip olan ve teknik destek elemanları ile gece gündüz çalışmaktayız.

 

Beykoz Alarko Carrier Kombi Klima Servisi seçtiği için asla pişman olmadı. Çünkü TSE belgeli firmamız da teknik destek elemanlarımız teknolojinin kendini sürekli güncellenmesi ile eğitimlerini geliştirmektedirler. Ayrıca sorumluluklarının farkında olan teknik destek elemanlarımız da belirtilen saatte adresinizde bulunmaktadır. 

 

Yedek parça ve işçiliği sizlere 1 yıl garantili olarak verirken beykoz alarko carrier servisi için hizmetinin kalitesinden kaynaklı bizi önermektedir. Kapıda ya da kredi kartına taksit ile sizlere ödeme sunuyor ve hemen randevunuzu oluşturmak üzere çağrı merkezlerimizi arayabilirsiniz. 

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; BEYKOZ

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (2 Ekip)

 

İstanbul Beykoz Alarko Carrier Kombi - Klima Tamircisi Hizmeti Bölgemiz ;

 

Acarlar Mahallesi Akbaba Mahallesi Alibahadır Mahallesi Anadolu Hisarı Mahallesi Anadolu Kavağı Mahallesi Anadolufeneri Mahallesi Baklacı Mahallesi Bozhane Mahallesi Çamlıbahçe Mahallesi Çengeldere Mahallesi Çiftlik Mahallesi Çiğdem Mahallesi Çubuklu Mahallesi Cumhuriyet Mahallesi Dereseki Mahallesi Elmalı Mahallesi Fatih Mahallesi Göksu Mahallesi Göllü Mahallesi Görele Mahallesi Göztepe Mahallesi Gümüşsuyu Mahallesi İncirköy Mahallesi İshaklı Mahallesi Kanlıca Mahallesi Kavacık Mahallesi Kaynarca Mahallesi Kılıçlı Mahallesi Mahmutşevketpaşa Mahallesi Merkez Mahallesi Örnekköy Mahallesi Ortaçeşme Mahallesi Öyümce Mahallesi Paşabahçe Mahallesi Paşamandıra Mahallesi Polonez Mahallesi Poyraz Mahallesi Riva Mahallesi Rüzgarlıbahçe Mahallesi Soğuksu Mahallesi Tokatköy Mahallesi Yalıköy Mahallesi Yavuz Selim Mahallesi Yeni Mahalle Mahallesi Zerzavatçı Mahallesi
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA