Ataşehir Alarko Kombi Servisi

Ataşehir Alarko Carrier Kombi & Klima Servisi


Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Ataşehir Alarko Carrier İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08.30 – 19:30 Saatleri

 

Ataşehir Alarko Carrier Kombi & Klima Tamir, Tamircisi ; Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Ataşehir Alarko Carrier sayesinde artık hem su hem enerji hem de zaman kaybından kolaylıkla kurtulan bayanlarımız olası bir hasar karşısında hemen servis hizmeti aramaktadırlar.

 

Ataşehir Alarko Carrier Kombi Klima Servisi sayesinde sunduğu hizmetten memnun kaldı ve referansımız olmakla bize gurur yaşattı. Bizler geniş araç filosuna sahip, bir çok teknik destek elemanıyla gece gündüz çalışmalarına devam eden firmayız.

 

En yakın ataşehir alarko carrier klima servisi teknik destek elemanlarımız sürekli gelişen teknoloji aracılığıyla eğitimşerini güncellemekte ve sorumlulukları dahilinde belirtilen adrese randevu saatinde ulaşmaktadırlar. 

 

Yedek parça ve işçiliğin 1 yıl garantili olarak verildiği Ataşehir Alarko Kombi servisi hizmetinden memnun kalmıştır. 

 

İstanbul ataşehir alarko kombi çağrı merkezi ödeme konusunda da sıkıntı çıakrmıyoruz ve kolaylık sağlayarak kapıda ya da kredi kartına taksit seçenekleri ile ödeme yapmanızı sağlıyoruz. 

 

Sizler de Ataşehir Alarko Kombi Klima Servisi seçtiği gibi bizi seçebilir ve çağrı merkezlerimizi arayarak randevu alabilirsiniz. 

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Elmas Sok No 21/A Ataşehir / İstanbul

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 17:00 Pazar : Gezici (1 Ekip)

 

İstanbul Ataşehir Alarko Carrier Kombi - Klima Tamircisi Hizmeti Bölgemiz ;

 

Ataşehir Merkez - Ferhatpaşa - İçerenköy - Kayışdağı - Küçükbakkalköy - Namıkkemal - Örnek - Yeniçamlıca - Yenisahra - Ataşehir Mahalleleri - Atatürk Mahallesi - Barbaros Mahallesi - Esatpaşa Mahallesi - Ferhatpaşa Mahallesi - Fetih Mahallesi - İçerenköy Mahallesi - İnönü Mahallesi - Kayışdağı Mahallesi - Küçükbakkalköy Mahallesi - Mustafakemal Mahallesi - Namıkkemal Mahallesi - Örnek Mahallesi - Yeniçamlıca Mahallesi - Yenisahra Mahallesi 
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA