Amana Servisi

İstanbul Amana Servisi

 

Amana Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Amana Servis İçin İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

 

Haftanın Her Günü 08.30 – 20.30 Saatleri Arası Servis Hizmeti Vermekteyiz.

 

Amana Tamir, Tamircisi 2022 – 2023 yılı Servis Ücretleri Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Amana Servisi Teknik alan konusunda tecrübeli, gelişen ve değişen teknolojinin getirdiği yenilikler sayesinde eğitim almayı sürdüren teknik destek ekibimiz sizlerin memnuniyeti ile durmadan çalışmalarına devam edecektir. 

 

En akın amana tamircisi tercih etmekte karar kılarken bizler de geniş araç filomuzla sizlere yedek parça ve işçiliğimizin 1 yıllık garantisini sunmaktayız.Amana servisi ile beyaz eşyalarında oluşan küçük sorunları kalıcı ve hızlı çözümler üretmesini seçti. 

 

İstanbul Amana servisi teknik destek ekibi aracılığıyla sizin tamamen kendinizi özgür hissetmenizi sağladığı ve hızlı servis hizmeti sunduğu için seçilmiştir. 

 

Amana servisi olarak bizleri seçtiğiniz için teşekkürlerimizi sunuyor ve daha çok ulaşım imkanı yaratma fırsatı seçtiğiniz için minnet duyuyoruz. 

 

Amana servisi ile beyaz eşyaları için hızlı çözümler üretti. Sizler de anında randevu alabilir, geç kalmadan bize ulaşabilirsiniz. 

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez İSTANBUL

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (1 Ekip)

 

Amana Servisi Hizmeti Verdiğimiz Bölgeler ;

 

Ataşehir - Beykoz - Çekmeköy - Kadıköy - Kartal - Maltepe - Pendik - Sancaktepe - Sultanbeyli - Şile - Tuzla - Ümraniye - Üsküdar
 

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA