Altunizade Protherm Servisi

Altunizade Protherm Servisi

0216 471 80 95 Servis Merkezi

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti Alabilirsiniz

 
İşinde deneyimli niteklikli kadrosuyla, müşteri memnuniyetini baz alarak , Altunizade bölgesinin en iyi kombi servis noktası olan Altunizade Protherm kombi servisi Acibadem’in en güvenilir kombi servisi olarak çalışmalarına devam edecektir.
 
Çağrı merkezimize yapacağınız bir telefonla en kısa sürede cevap vererek belirttiğiniz adrese gelerek kombilerinizin tüm tamir bakım onarım hizmetlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile sunmaktayız.
 
Kendini sürekli geliştiren donanımlı ekibiyle Altunizade semtine güven veren Altunizade Protherm kombi servisi TSE belgeli servis noktası olma özelliği ile sizlere güven vermeye devam edecektir. 
 
Haftanın 7 gün 24 saat veren hizmet politikası güden  Altunizade Protherm kombi servisi kapıda kredi kartı ile ödeme koşulları ile müşterilerimize kolaylık sağlamaktayız. Sizlerde kaliteli servis için en kısa sürede almak için Altunizade Protherm kombi servisini tercih edin.
 
Sektörünün öncü firması olarak, bu başarımızı sürdürmek için gece gündüz hep daha iyisi için Altunizade’de en kaliteli hizmet için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim en büyük başarımızdır. 
 
Sizlerin güvenini kaybetmemek için tüm özverimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA