Altunizade Ariston Servisi

Altunizade Ariston Servisi


Altunizade Ariston Telefon Numarası : 0216 471 80 95

İstanbul Altunizade Ariston Acil İletişim Numaramız : 0532 646 84 10 Aynı Gün Hizmet

 

Haftanın Her Günü 08.30 – 20.30 Saatleri Arası Servis Hizmeti Vermekteyiz.

 

Altunizade Ariston beyaz eşya kombi klima servisi için bozulan kombilarını emin ellere emanet etmiştir. Sizler de hasar gören kombilarınız için bizleri tercih ederek hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Bunun için de çağrı merkezlerimizden bizi arayarak hemen randevunuzu oluşturabilirsiniz. 
 
Altunizade Ariston beyaz eşya kombi servisi kapsamında referansımız olan müşterilerimizden olmuştur. Sunduğumuz ödeme seçenekleri ile tamamen bütçenizi zorlamadan yenilenmiş kombilarınıza kavuşabilirsiniz. 
 
Altunizade Ariston Ankastre Servisi - Buzdolabı Servisi - Buzdolabı Tamircisi - Bulaşık Makinesi Servisi - Çamaşır Makinesi Servisi - Davlumbaz Servisi - Fırın Servisi - Kombi Servisi - Klima Servisi hizmetini seçerek sunduğumuz 1 yıl garantili yedek parça ve en kaliteli işçilik için teşekkür etmektedir. 
 
Teknik ekibimiz, geniş araç filomuz ve TSE belgemiz ile sorumluluklarımızın farkında davranıyoruz. Ayrıca teknolojinin gelişmesi kapsamında da düzenli olarak eğitimlerimizi güncelliyoruz. 
 
Bizimle tanışmak ve kalitemizi yakından görmek için geç kalmadan hemen harekete geçin!
 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube İSTANBUL / ANADOLUYAKASI 


HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 20:30 HAFTA SONU : PAZAR GÜNÜ :10:00 – 17:00 Gezici (1 Ekip)


Hotpoint Ariston Servisi Tamir, Tamircisi 2024 – 2025 yılı Servis Ücretleri Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA