Altunizade Alarko Kombi Servisi

 Altunizade Alarko Carrier Kombi & Klima Servisi


Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Altunizade Alarko Carrier İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08.30 – 19:30 Saatleri

 

Altunizade Alarko Carrier Kombi & Klima Tamir, Tamircisi ; Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Klima - Kombileriniz bozulması sizlerin artık korkulu rüyası olmaktan kaçınılmalı. Çünkü Altunizade Alarko Carrier Kombi Klima Servisi seçti. Sizler de bizi seçerek hemen sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. 

 

Bizler geniş bir araç filosuna, TSE belgesine ve altında çalışan bir çok klima kombi teknik destek elemanına sahip olan kocaman bir aileyiz. Şöyle ki, servis hizmeti teknik destek elemanlarımız da sürekli gelişimini sağlayan teknoloji için eğitimlerini güncellemektedir.

 

En yakın altunizade alarko klima servisi yedek parça ve işçiliğin 1 yıl garantili olarak sunulduğu servis hizmetimizde sizler de kaliteyi yakından hisssedebilirsiniz. Ayrıca teknik destek elemanlarımız sorumluluklarının farkındalığı ile randevu saatinde adresinizde bulunmaktadır. 

 

Altunizade carrier klima servis sizler için yaptığımız hizmet kalitesinden memnun kalan Altunizade Alarko kombi servisi ile artık sorunlarına kalıcı çözümler bulmuş ve memnuniyetini her zaman dile getirmiştir. 

 

Altunizade Alarko Carrier Kombi Klima Servisi sayesinde sorunsuz olarak klima ve kombilerini kullanmaya devam etmiştir. Sizler de sorunlarınıza kalıcı çözümler istiyorsanız çağrı merkezlerimizden bize ulaşarak randevunuzu oluşturabilirsiniz. 

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; ÜSKÜDAR

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (2 Ekip)

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA