Alemdağ Alarko Kombi Servisi

Firma Adı : Alemdağ Alarko Carrier Kombi & Klima Servisi


Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Alemdağ Alarko Kombi İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08.30 – 19:30 Saatleri

 

Alemdağ Alarko Carrier Kombi & Klima Tamir, Tamircisi ; Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Alemdağ Alarko Kombi sayesinde her tür açıdan tasarruf sağlayarak evinizde kolaylık imkanı sunulmuştur. Ancak Kombinizin olası bir hasar durumunda acilen servis hizmeti sunan bir firma aramaya başlarsınız. Alemdağ Alarko Carrier Kombi Klima Servisi hizmetinden faydalandı ve memnuniyetini dile getirdi.

 

Bizler geniş araç filosuna sahip olan bir firmayız. Bunun için de ilk olarak teknik destek elemanlarımızı sürekli gelişen teknolojinin sonucunda eğitimlerini güncellemekteyiz. Ayrıca sorumluluklarını bilen teknik destek elemanlarımız ise randvu saatinde adresinizde bulunmaktadır.

 

En yakın alemdağ alarko carrier klima kombi servisi yedek parça ve işçiliğin 1 yıl garantili olarak sunan firmamız sonucunda en iyi hizmeti aldığını teyit etmiştir.

 

İstanbul alemdağ alarko kombi çağrı merkezi ayrıca ödeme konusunda da Alemdağ Alarko Kombi Klima Servisi hizmetinden mutlu oldu. Çünkü bizler kapıda ödeme ya da kredi kartına taksit imkanı sağlamaktayız.

 

Eğer sizler de bizimle tanışmak ve kaliteli servis hizmetinden faydalanmak istiyorsanız çağrı merkezlerimizi arayarak anında randevu alabilirsiniz. 

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube ; ÇEKMEKÖY

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 19:30 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (2 Ekip)

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA