Acıbadem Ferroli Servisi

İstanbul Acıbadem da vermiş olduğu hizmetlerle, Kombi servisi konusunda uzman ve deneyimli kadrosu ile yapmış olduğu yeniliklerle her zaman adını en üste taşımayı bilmiştir. Acıbadem Ferroli Kombi servisi   ailesi olarak önceliği müşteri memnuniyeti olan Kombi servisi olarak kalite ve çözüm odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz. 
 
Her zaman %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışma politikasını izleyen Acıbadem Ferroli Kombi servisi olarak bizler için müşterilerimizin memnuniyeti ön plandadır.
 
Sürekli gelişen teknolojiye hakim ekibi, güncel bilgiyi sürekli elinde bulunduran profesyonel çalışanları ile teknolojinin tüm olanaklarını müşterilerine  sunan Acıbadem Ferroli Kombi servisi olarak ekibine gerekli eğitimleri aldırarak müşterilerinin beklentilerini en üst durumda karşılamaktadır.
 
Acıbadem Ferroli Kombi servisi olarak Kombilarınızın tüm onarım bakım montaj işlemlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile sunarak sizlere güven dolu hizmeti vermekte aynı zamanda sahip olduğu TSE belgesi ile standartlara uygun hizmeti vererek kendini her zaman rakiplerinden bir adım öne atmayı başarmıştır. 
 
Acıbadem Ferroli Kombi servisi   ile sizde en hızlı en kısa sürede hizmet alabilceğiniz servis noktasını seçin kendinizi mutlu edin.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA