Üsküdar Falke Servisi

Teknik servis konusunda bir numara olmak için hizmetinizdeyiz. Üsküdar Falke  teknik servis olarak, sizlerin teknik servis konusundaki sorunlarınızı çözümleyebilmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Falke marka bütün cihazlarınızın tam kapsamlı teknik arızalarınızı garanti kapsamında onarmaktayız. 
 
Üsküdar Falke kombi teknik servis alanların da eğitimli ve tecrübeli personeli ile 7 gün 24 saat çalışmaktadır. Teknik servis personelimiz sizlerin memnuniyeti için kendilerini sürekli geliştirmekte ve yenilemektedir.
 
Üsküdar Falke teknik servisine çağrı merkezlerimizden ulaşıp gün içerisinde teknik servis talebinde bulunabilirsiniz. Teknik servis ekibimiz sorunlarınızı evinize kadar gelip gün içerisinde sorunlarınıza çözümler üretmektedir. TSE belgeli firmamız tüm standartlarına uygun şekilde çalışmaktadır.
 
Firmamız arızalarınız dan oluşan yedek parçalarınıza 1 yıl işçilik garantisini de beraberin de sunmaktadır.
 
Üsküdar Falke teknik servisi müşterilerini özel hissettirmek adına diğer teknik servislerin yanı sıra bir çok ayrıcalığı müşterilerine sunmaktadır. Kapı da kredi kartı ile ödeme seçenekleriyle de müşterilerine her zaman kolaylıklar sağlamaktadır. 
 
Sizler de kaliteli hizmet için Üsküdar Falke teknik servisini tercih edin. 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA