Sancaktepe Demirdöküm Servisi

İstanbul’un gittikçe yapıları ile görkemli bir hale gelen semti Sancaktepe Demirdöküm servisi sayesinde beyaz eşyaları için seçimini yaptı. 
 
Kombi Beyaz eşyalarınız evlerinizin demirbaşlarından biridir. Bunun için de olası bir hasar durumunda hemen paniğe kapılabilirsiniz.
 
Ama atrık bu paniği yaşamanıza gerek yok. Çünkü biz servis hizmetini en kaliteli şekilde sizlere sağlayan bir firma olarak kendimizden bahsetmek istiyoruz. Bizler geniş bir araç filosu bulunan ve bunlarla birlikte kalifiyeli bir çok teknik destek elemanı olan büyük bir aileyiz.
 
Gelişen teknoloji ile birlikte teknik destek elemanlarımızın da eğitimlerini düzenli olarak güncellemekteyiz. 
 
Ayrıca Sancaktepe Demirdöküm Kombi Klima servisi tercihinden memnun kalmasının sebebi açıklarken yedek parça ve işçiliğimiz için 1 yıl garanti sunuyor olmamız ile birlikte TSE belgesine sahip olmamız olarak açıkladı. 
 
Bizler sizlere kolaylık sunarak kapıda ödeme ya da kredi kartına taksitle ödeme seçenekleri de sağlıyoruz. Eğer sizler de Sancaktepe Demirdöküm servisi hizmetinden faydalandığı gibi bizleri tercih edecekseniz hemen çağrı merkezlerimizden bizi arayarak randevunuzu oluşturabilirsiniz. 
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA