Pendik Protherm Servisi

Pendik Protherm Servisi

0216 471 80 95 Servis Merkezi

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti Alabilirsiniz

 

Tam kadro ile sizleri, bir müşteriden çok ailemizin bir bireyi olarak görmekteyiz. Bu yüzden Pendik de siz değerli müşterilerimizin hizmetinde bulunmaktan onur duyarız. Pendik Protherm tamir servisi olarak onarım ile ilgili her türlü teknik arızanıza çözüm ortaklığı sağlıyoruz. 
 
Pendik  Protherm tamir servisi olarak cihazlarınızın her türlü onarımını haftanın 7 günü 24 saati müşterilerimize sunmaktayız. 
 
Firmamız tüm standartlara uygun olarak çalışmaktadır. TSE belgesine sahip firmamız tüm yedek parçalarınıza 1 yıl garanti vermektedir. Alanın da eğitimli tecrübeli ve güler yüzlü personeli ile kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize en iyi şekilde vermek için kendimizi sürekli geliştirmekteyiz.
 
Güveniniz her zaman başarımızın kaynağıdır. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma politikamız ile müşterilerimize tanıdığımız birçok kolaylık ve ayrıcalıkla da ilk tercih sebebi olmayı hedeflemekteyiz.
 
Sizler de kaliteli hizmetten en hızlı en iyi ve en uygun fiyatlar la yararlanmak için Pendik Protherm tamir servisine siz değerli müşterilerimizi bekliyoruz.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA