Moda Demirdöküm Servisi

Demirdöküm Kombi hasar görmesinden asla korkuya kapılmanıza artık gerek yoktur. Çünkü bizler hasar gören kombi için en kaliteli servis hizmetini sunan bir firmayız.
 
Ayrıca Moda Demirdöküm kombi servisi seçerken ilk olarak kalifiyeli teknik destek elemanlarımızın sorumluluklarının farkında olarak belirttiğiniz saatte adresinizde bulunmuş olmasından memnun kaldığını açıkladı. 
 
Servis hizmeti sağlarken ilk olarak her gün geniş bir araç filomuz ve eğitimleri düzenli olarak sağlanan teknik ekibimiz tamamen kaliteli ve güvenli bir şekilde işlerini yapmaktadırlar. Ayrıca  firma olarak TSE belgesine sahip olduğumuz için tamamen standartlar kapsamında hizmet sağlamaktayız. 
 
Moda Demirdöküm kombi klima servisi hizmeti ile hasar gören kombiniz için anında ve kalıcı çözümler sunmasından memnun kaldığını ifade etti. Bizler yedek parça ve kaliteli işçiliğimiz için de sizlere 1 yıl garanti vermekteyiz.
 
Bu yüzden de asla bir korkunuz olmasın. Çünkü her zaman emrinize amade olarak çalışmaktayız. 
 
Sizler de Moda Demirdöküm kombi servisi hizmetini seçtiği gibi bizleri seçebilir ve kapıda ya da kredi kartına taksit imkanları sayesinde ödeme yapabilirsiniz. 
 
Bize ulaşmak için hemen çağrı merkezlerimizi arayarak randevunuzu oluşturabilirsiniz!
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA