Küçükyalı Protherm Servisi

Küçükyalı Protherm Servisi

0216 471 80 95 Servis Merkezi

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti Alabilirsiniz

Onarım bakım ve teknik servisini maksimum hassasiyetle, uzun ömürlü kullanımı için bir yıl orjinal yedek parça garantisiyle  müşterilerine hizmet veren Küçükyalı Protherm kombi servisi Küçükyalı’de çalışmalarına devam etmektedir.
 
Deneyimli tecrübeli personelini ile haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz hizmet veren Küçükyalı Protherm kombi servisi kapıda kredi kartı ile ödeme seçeneği sunarak müşterilerine uygun ödeme kolaylığı sağlamaktadır.kombi servislerinde TSE belgesi büyük önem taşımaktadır. TSE belgeli Küçükyalı Protherm kombi servisi güleryüzlü personeli ile Küçükyalı bölgesinde çalışmaya devam edecektir. 
 
Hava koşullarının gerektirdiği tüm zorluklara rağmen dört mevsim en kısa sürede hizmeti veren tek kombi servisi olan Küçükyalı Protherm kombi servisi olarak gelen çağrılarınızı en kısa zamanda cevaplayarak müşterilerimizin memnuniyetini en önde tutuyoruz.
 
Sürekli gelişen teknolojiye  uyum sağlamak için personellerine gerekli tüm eğitimleri aldıran Protherm, bilgili personeli ile Küçükyalı Protherm kombi servisinde çığır açmaktadır.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA