Kızıltoprak Falke Servisi

İstanbul  Kızıltoprak bölgesinde yapmış olduğu hizmetlerle , uzman , başarılı ve profesyonel kadrosu ile göz dolduran , sıcakkanlı güleryüzlü çağrı ekibi ile , çözüm odaklı yaklaşımları ve geçmişin verdiği tecrübe ile yolunda emin adımlarla ilerleyen olarak Kızıltoprak bölgesi sakinlerine ilk gün ki heyecanımızla hizmet vermeye devam edeceğiz. 
 
Sürekli gelişen teknolojiye hakim, teknolojinin getirdiği yeniliklerle sizlere en üst hizmeti sunan ekibimizi günden güne genişleterek, her geçen gün yeni eğitim aldırarak sizlere en uzman en donanımlı servis ekibimizle hizmet vermekten büyük mutluluk duymaktayız.
 
Aynı zamanda kapıda kredi kartı ile ödeme kolaylığı sunan Kızıltoprak Baymak Falke Kombi Servisi ile kombilerinizin tüm bakım onarım tamir ve montaj işlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile yapmaktayız. Kombiniz sizin sağlığınız evinizin güvencesidir. Bu yüzden seçtiğiniz kombi teknik servisinin önemi çok büyüktür. 
 
TSE belgeli Kızıltoprak Falke Kombi Servisi olarak standartlara uygun hizmet vererek sizlere en faydalı şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA