Kayışdağı Protherm Servisi

Kayışdağı Protherm Servisi

0216 471 80 95 Servis Merkezi

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti Alabilirsiniz

Tüm bakım onarım ve montaj işlerini maksimum hassasiyetle yapan Kayışdağı Protherm Kombi servisi Kayışdağı’da Kombi servisi arama sıkıntısını ortadan kaldırmıştır.
 
İstanbul Kayışdağı’da yaptığı çalışmalar ile sektörünün  öncü kurumu olan Kayışdağı Protherm Kombi servisi kalite ve çözüm odaklı çalışmaları ile fark yaratmaya devam etmektedir. Kombinız sizin sağlığınzdır bu yüzden Kombinizin servis işlemlerini yaptırırken o servis noktasının TSE belgeli olmasına dikkat edin. TSE belgeli Kayışdağı Protherm Kombi servisi Kombilerinizin tüm bakım onarım ve montaj işlerini standartlara uygun şekilde yapacaktır.
 
Kombiların yoğun kullanımı nedeniyle genellikle aynı zaman zarflarında servis işlemi gereken Kombilarda genel bir müşteri yoğunluğu oluşmaktadır. 
 
Biz Kayışdağı Protherm Kombi servisi olarak müşterilerimizi mağdur etmemek için servis araç sayımızı arttırdığımız gibi aynı zamanda sürekli kadromuza yeni başarılı ekip arkadaşlarımızı alarak gün geçtikçe büyüyoruz. 
 
Sizlerde Kombilarınızı güven dolu ellere teslim etmek ve doğru hizmeti almak istiyorsanız Kayışdağı Protherm Kombi servisi gelin.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA