Kavacık Falke Servisi

İstanbul Kavacık semtinde verdiği hizmetlere , sunmuş olduğu kalite odaklı çalışmaları ile adından söz ettiren, marka bilinci ve sorumluluğu ile hareket eden, güçlü yapısı ve her biri kendi alanında başarılı dinamik kadrosu ile ailesiyiz. Aldığınız beyaz eşya kombi kadar teknik servis hizmeti de bir o kadar önemlidir. 
 
Teknik servis noktalarının TSE belgesine sahip olmasına dikkat edin.Teknik servis konusun da teknolojinin tüm olanaklarını sizlere sunan TSE belgeli Kavacık Falke Servisi  ile siz müşterilerimizin memnuniyeti için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.
 
Haftanın 7 günü 24 saat durmadan çalışan ekibimiz ile birlikte çağrı merkezimize yapacağınız bir telefonla en kısa zamanda siz müşterilerine cevap veren Kavacık Baymak Falke Servisi ailesi olarak en hızlı servis noktası olmayı başardık. 
 
Kavacık Falke Servisi olarak beyaz eşyalarınızın tüm bakım tamir onarım ve montaj işlerini bir yıl orjianl yedek parça garantisi ile yaparak sizlerin beyaz eşyalarınızdan maksimum performans almanızı sağlamaktayız. 
 
Aynı zamanda kapıda kredi kartı ile ödeme seçeneğini siz müşterilerine sunan Kavacık Falke Servisi aile ekonomisine de katkıda bulunmaktadır.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA