Kartal Protherm Servisi

Kartal Protherm Servisi

0216 471 80 95 Servis Merkezi

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti Alabilirsiniz

 
Tamir işlerini maksimum hassasiyet, standartlara uygun hizmet anlayışı ile yapan TSE belgeli Kartal Protherm kombi servisi Kartal’da yaptığı hizmetlerle her zaman öncü firma olma yolunda çalışmalarına devam edecektir.
 
Haftanın 7 gün 24 saati aralıksız hizmet veren , müşterilerini asla mağdur etmeyen  Kartal Protherm kombi servisi olarak çağrı merkezimize yapacağınız bir telefonla en kısa zamanda aynı gün içerisinde teknik servis hizmetini alacaksınız. 
 
Kombilerinizin tüm servis işlemlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile yapmaktayız. Aynı zamanda Müşteri memnuniyetini ön plana alan çalışmaları ile Kartal’da fark yaratan Kartal Protherm kombi servisi  kredi kartı ile ödeme kolaylıkları ile uygun ödeme koşulları ile müşterilerinin yüzünü güldürmektedir.
 
Biz Kartal Protherm kombi servisi olarak güleryüzlü , sıcakkanlı ve çözümkar , dinamik çağrı ekibimizle hem sizlerin yanında, deneyimli tecrübeli uzman teknik servis ekibi ile kombinizin yanında olacağız. Güvenli bir yaşam için sizde Kartal Protherm kombi servisini tercih edin.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA