Göztepe Protherm Servisi

Göztepe Protherm Servisi

0216 471 80 95 Servis Merkezi

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti Alabilirsiniz

 
Göztepe’ye yakışmak için 7 gün 24 saat sizler için çalışan Göztepe Protherm Teknik Servisi güleryüzlü ekibi ile sizler için çalışıyoruz. 1 yıl yedek parça garantisi ile sizlere güven veren Göztepe Protherm teknik servisimiz kredi kartı ile kapıda ödeme seçeneği ile sizlere kolaylık sağlamakta.
 
Bizler için en önemli öncelik sizin memnuniyetiniz aldığınız hizmetten duyduğunuz mutluluktur. 
 
Göztepe Protherm  Teknik servis ekibimiz ve çalışanlarımız olarak günden güne değişen teknolojiye ve günümüze ayak uydurmak için birçok eğitim kurslarına katılmakta sizlere sorunsuz hizmeti verebilmek için , kaliteden ödün vermeden 7 gün 24 saat çalışmaya devam edeceğiz.
 
Göztepe Protherm teknik servis hizmetimiz ile Göztepe semtine güven veren ,yüzünü güldüren tek teknik servis noktası olmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız. Eğitimli personelimiz ile sizlere hizmet ederken kalite odaklı görüşümüzle müşteri portföyümüzü genişletmek , sizlerden en iyi referansı alabilmek için çalışmaya devam edeceğiz. 
 
Göztepe Protherm Teknik servis ekibimiz bilgi birikimi, tecrübesi ile diğer servis noktalarından ayrılarak müşterilerine en iyi hizmeti vermiştir.

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA