Feneryolu Protherm Servisi

Feneryolu Protherm Servisi

0216 471 80 95 Servis Merkezi

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti Alabilirsiniz

 
Semtin son zamanlardaki gelişimine , büyümesine karşılık; verdiğimiz  hizmetlerle katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Feneryolu Protherm teknik servisimiz uzman kadrosu, nitelikli personeli, hevesle sevgiyle çalışan bünyesi ile Feneryolu’de bir fark yaratmayı başarmıştır.
 
Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için en önemli değerdir. Tüm çalışmalarımızda baz aldığımız odak noktası olarak çalıştığımız müşterilerimizin bize güler yüzle geri dönmesi bizim için en güzel başarıdır. 
 
Feneryolu bölgesinde Feneryolu Protherm Teknik Servisimiz ile bölge sakinlerine 7 gün 24 saat teknik servis hizmetimiz ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmamız ile çalışmaya devam edeceğiz. TSE belgeli Feneryolu Protherm Teknik servisimiz 1 yıl yedek parça garantisi ile 7/ 24 teknik servis hizmeti ve kredi kartı ile kapıda ödeme imkanı ile sizlerin güven duyduğu tek nokta  olarak hizmet vermeye devam edecektir. 
 
Feneryolu Protherm Teknik servisimiz gelişen ve değişen teknolojiyi yakından takip eden , yeni çağa ayak uyduran personeline verdiği eğitimlerle bir adım önde olmayı başarmıştır.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA