Feneryolu Falke Servisi

Feneryolu Falke servisi olarak Feneryolu’da sektörünün öncü firması olmanın haklı gururunu taşıyarak, müşteri memnuniyetini ön planda tutan çalışmalarımızla her geçen gün büyüyen ve daha da güçlenen kadromuzla zirvedeki yerimizi korumaya devam ediyoruz.  
 
Teknolojinin sürekli gelişimi ile, beyaz eşya kombi ürünlerinin her geçen gün değiştiği bu devirde her biri kendi alanında profesyonel , genç ve uzman teknolojiye hakim ekibimizle beyaz eşyalarınızın tüm bakım onarım ve tamir işlerini teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak müşterilerimizin beklentilerini en üst şekilde karşılayarak yapıyoruz.
 
Feneryolu Baymak Falke servisi olarak müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli bu yüzden tüm işlemlerimizi büyük bir titizlikle yapmaktayız. 
 
Feneryolu Falke Kombi teknik servisi olarak TSE belgeli servis noktalarımız ile standartlara uygun hizmet vermekte aynı zamanda , kredi hartı ile kapıda ödeme kolaylığımız ile sizlerin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz.
 
Haftanın 7 gün 24 saati aralıksız ve kesintisiz hizmet anlayışı ile tüm beyaz eşyalarınızın servis hizmetlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile yapmaktayız. 
 
Siz de Feneryolu Falke servisini tercih edin beyaz eşyalarınızı güvence altına alın.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA