Feneryolu Ariston Servisi

Feneryolu Ariston Servisi


Feneryolu Ariston Telefon Numarası : 0216 471 80 95

İstanbul Feneryolu Ariston Acil İletişim Numaramız : 0532 646 84 10 Aynı Gün Hizmet

 

Haftanın Her Günü 08.30 – 20.30 Saatleri Arası Servis Hizmeti Vermekteyiz.

 

Ankastre Servisi - Buzdolabı Servisi - Buzdolabı Tamircisi - Bulaşık Makinesi Servisi - Çamaşır Makinesi Servisi - Davlumbaz Servisi - Fırın Servisi - Kombi Servisi - Klima Servisi Tamir ihtiyacı olan Ariston markalı beyaz eşyalarınız için size en yakın servis noktamız olan Feneryolu Ariston servisi arayarak yenilenmiş olan Beyaz Eşya Kombilarına kavuştu. 
 
TSE belgesi ile kalite standartlarına uygun olarak hizmet sağlıyoruz. Buna en uygun olarak da teknolojik gelişmeleri takip ediyoruz. Teknik ekibimizi düzenli periyotlarla eğitiyor ve tamamen çağımıza uygun olarak yaşam kalitenizi sürdürmenizi sağlıyoruz. 
 
Geniş araç filomuzla birlikte Feneryolu Ariston servisi en üstün hizmeti sağlarken sizlerin istediği adrese gelerek en kısa sürede arızalarınızı çözümlüyoruz. Yedek parçalarımız için de 1 yıl garanti sunarken, garanti kapsamındaki sürede başka bir arıza ile karşılaştığınızda ücret talebinde bulunmuyoruz. 
 
Feneryolu Ariston Beyaz Eşya Kombi Klima servisi olarak ödemelerde de kolaylık sağlıyoruz. Üstelik kapıda ya da kredi kartına taksit seçeneklerimizi değerlendirebilirsiniz. Bizlere ulaşmak için çağrı merkezlerimizi hemen arayarak randevunuzu oluşturabilirsiniz!
 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube İSTANBUL / ANADOLUYAKASI 


HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 20:30 HAFTA SONU : PAZAR GÜNÜ :10:00 – 17:00 Gezici (1 Ekip)


Hotpoint Ariston Servisi Tamir, Tamircisi 2024 – 2025 yılı Servis Ücretleri Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA