Fenerbahçe Ariston Servisi

Fenerbahçe Ariston Servisi


Fenerbahçe Ariston Telefon Numarası : 0216 471 80 95

İstanbul Fenerbahçe Ariston Acil İletişim Numaramız : 0532 646 84 10 Aynı Gün Hizmet

 

Haftanın Her Günü 08.30 – 20.30 Saatleri Arası Servis Hizmeti Vermekteyiz.

 

İstanbul'un en sevilen bölgelerinden biri olan Fenerbahçe Ariston Beyaz Eşya Kombi servisi hizmeti ile tanıştı. Tanıştığı andan itibaren memnuniyetini dile getiren Fenerbahçe Ariston servisi için hızlı hizmetini kusursuz bulduğunu belirtti. 
 
Evet bizler kusursuz ve en kaliteli hizmeti sunarak sizlerin hayatını kolaylaştırmaya devam eden bir firmayız. Bunun için de baktığımız da TSE belgemiz ile kalite standartlarına, geniş araç filomuzla müşteri yetişme hızımıza ve çalışkan teknik ekibimizle birlikte durmadan çalışıyoruz.
 
Bu kapsamda ise teknolojinin en son harikalarından biri olan Ankastre Servisi - Buzdolabı Servisi - Buzdolabı Tamircisi - Bulaşık Makinesi Servisi - Çamaşır Makinesi Servisi - Davlumbaz Servisi - Fırın Servisi - Kombi Servisi - Klima Servisi tamiri sırasında da 1 yıl garantili olarak yedek parça ve kaliteli işçiliğimizi de sergiliyoruz. Üstelik 1 yıl garanti süresi kapsamında tekrarlanabilecek olan hasarlarda ekstra bir ücret almıyoruz. 
 
Kredi kartına taksit seçeneklerimizi değerlendirebilir ve ödeme konusunda bütçenizi zorlamazsınız. Ayrıca Fenerbahçe Ariston servisi ile tanışmak için çağrı merkezlerimizden bizi arayarak vizyonumuz, misyonumuz ve çalışma politikamızla tanışmakta geç kalmadan randevu alabilirsiniz.
 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube İSTANBUL / ANADOLUYAKASI 


HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 20:30 HAFTA SONU : PAZAR GÜNÜ :10:00 – 17:00 Gezici (1 Ekip)


Hotpoint Ariston Servisi Tamir, Tamircisi 2024 – 2025 yılı Servis Ücretleri Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA