Dudullu Protherm Servisi

Dudullu Protherm Servisi

0216 471 80 95 Servis Merkezi

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti Alabilirsiniz

 
Bulunduğu bölgeye en kısa zamanda , çözüm odaklı yaklaşımları ile sorunları en doğru şekilde halleden, müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutan tek tamir servisi olma özelliğinin mutluluğunu yaşayan Dudullu Protherm Tamir servisi olarak bu bilinçle yolumuzdan sapmadan büyümeye devam edeceğiz.
 
Evinizin , dükkanınızın beyaz eşyalarının, kombinizin tüm bakım onarım ve tamir işlerini büyük titizlikle ele alıyoruz.
Dudullu Protherm Tamir servisi olarak konusunda deneyimli , başarılı uzman kadromuzla sizlere hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz.
 
TSE belgeli tamir servis noktası özelliğimizle 7 gün 24 saat günün her anı hizmetinizdeyiz, ayrıca kapıda kredi kartı ile ödeme seçeneğimiz ile size kolaylıklar sağlamaktayız. Bozulan kombinizin yedek parça garantisiile tüm tamir işleri deneyimli uzman kadromuz ile yapılmaktadır.
 
Dudullu Protherm Tamir servisi olarak yaptığımız her bakım onarım tamir işlerinde maksimum hassasiyet göstererek siz müşterilerimizin güvenini kazanmamız bizimiçin en önemli görevdir. 
 
Güleryüzlü personelimiz , işinin ehli çalışanlarımız, kaliteden ödün vermeyen yapımız ile Dudullu Protherm Tamir servisi olarak sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA