Dudullu Falke Servisi

Kombiniz sizin sağlığınızdır. Hemen hemen her sene uzman kadrolar tarafından onarımı yapılması gereken kombilarınızın güvencesini kaybetmemek için sizde Dudullu Falke kombi servisini tercih edin, rahat edin. 
 
kombilerinizi alırken markası kadar servis noktasına da dikkat etmeniz gerekmektedir. TSE belgesine sahip Dudullu Falke kombi servisi ile standartlara uygun hizmet alırsınız.
 
İstanbul Dudulluda yaptığı çalışmalarla adını duyuran Dudullu Baymak Falke kombi servisi en güvenilir en hızlı servis olma özelliğini elinde tutmaktadır. %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ile fark yaratan  ile kombilarınızın tüm bakım onarım ve tamir işlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile yapmaktayız. 
 
Aynı zamanda kapıda kredi kartı ile ödeme kolaylığı sağlayan Dudullu Falke kombi servisi müşterilerine ödeme konusunda da avantajlar sağlamaktadır. 
 
Çağrı merkezi birimine de gerekli eğitimleri aldırarak Dudullu’ın en hızlı en kısa sürede çözüm getiren servis noktası olan Dudullu Falke kombi servisi 7/24 hizmet anlayışı ile sizlere en kaliteli hizmeti vermeye devam edecektir.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA