Çengelköy Vaillant Servisi

Çengelköy Vaillant Kombi Klima Servisi

0216 471 80 95 Kombi - Klima 

0532 646 84 10 Aynı Gün Servis Hizmeti

İstanbul Çengelköy’de yaptığı çalışmalar ile Çengelköy sakinlerine servis konusunda en iyisini sunmayı hedef haline getiren Çengelköy Vaillant servisi  olarak çalışmalarımıza daha da önem vererek en kaliteli hizmet için daha çok çalışarak yoluna devam edecektir. 
 
Çengelköy Vaillant servisi  olarak beyaz eşyalarınızın  her türlü onarım, bakım ve tamir işlerini  haftanın her günü 7 / 24 hizmet politikamız ile müşterilerimize sunmaktayız.
 
Çengelköy ‘de yaptığı çalışmalarla göz dolduran özellikle en seri en hızlı çalışan çağrı merkezimiz ile fark yaratan Çengelköy Vaillant servisine yapacağınız bir çağrı ile en kısa zamanda sizlere ulaşacağız.
 
%100 müşteri odaklı çalışan Çengelköy Vaillant servisi olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutatak sizlere güven dolu hizmet vermeye devam edeceğiz.
 
Kalitesini sahip olduğu  TSE belgesi ile belgeleyen Çengelköy Vaillant servisi  bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile avantajlar sunarken aynı zamanda kapıda kredi kartı ile ödeme kolaylığı ile müşterilerine her konuda kolaylık sağlamaktadır.
 
Sürekli gelişen ürün yelpazesine hakim, her model ürününüzü teknolojinin tün imkanları ile onarım ve bakımını yapan deneyimli , seçkin personelimiz ile Çengelköy Vaillant servisi  olarak öncü firma olarak yolumuza devam edeceğiz.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA