Beykoz Falke Servisi

Kombi servisi denilince akla ilk gelen servis noktası olma başarısını sağlayan Beykoz Baymak Falke Kombi Servisi olarak %100 müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla her biri kendi alanında profesyonel ve uzman ekibi ile İstanbul Beykoz bölgesinde başarılı çalışmalarına devam edecektir. 
 
Teknolojinin sürekli gelişimi ile birlikte gelişen ve çeşitlenen Kombi modellerine hakim, her biri kendi alanında uzman ve deneyimli kadrosu ile teknolojinin tüm olanaklarını siz müşterilerine sunan ekibi ile sizlere en kaliteli hizmeti yaşatan olarak haklı bir gurur yaşamaktayız.
 
Kombilarınızın tüm bakım onarım ve tamir işlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile yapan Beykoz Falke Kombi Servisi olarak sahip olduğumuz TSE belgesi ile siz müşterilerimize  standartlara uygun hizmet vermekteyiz. 
 
Kombi Servisi çağrı merkezimize yapacağınız bir telefonla müşteri sırası beklemeden en kısa zamanda sorununuz dinlenerek belirttiğiniz  adrese gelerek Kombiunuzla ilgili sıkıntınıza çözümler getiren donanımlı ekibimizle sizlere en iyi hizmeti vermeye deVam edeceğiz.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA