Beyaz Eşya Servisi

Firma Adı : Beyaz Eşya Servisi
 

Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

Beyaz Eşya İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

Haftanın Her Günü 08.30 – 23.00 Saatleri

 

Beyaz Eşya Tamir, Tamircisi 2022 – 2023 yılı Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

        Beyaz eşya servisleri İstanbul'un her şehrinde bulunarak müşterilerine eksiksiz bir hizmet sunmaktadır. En yakın beyaz eşya servis konusunda birçok yenilikler ve kolaylıklar yapmıştır. Başvurudan kısa bir süre sonra teknik servisleri müşteri şikâyeti ile ilgilenmesi müşterinin iyi ki seçmişim demesine neden olmaktadır.

 

       İnsanların Ankastre Servisi - Buzdolabı Servisi - Buzdolabı Tamircisi - Bulaşık Makinesi Servisi - Çamaşır Makinesi Servisi - Davlumbaz Servisi - Fırın Servisi - Kombi Servisi - Klima Servisi Beyaz eşya seçmesinin nedenlerinden biri de alanında uzmanlaşmış teknik servis anlayışının olmasıdır. Beyaz eşya alanında uzmanlaşan teknik servis mükemmel bir hizmet sunmaktadır. Ayrıca müşteri ile ilgilenip onların şikâyetlerini dinlemeleri müşteriyi ciddiye aldıkları hissini uyandırarak güven sağlamaktadır.

 

Beyaz eşya servisleri randevu alımından sonra en kısa zamanda evlere gelerek eğer bulunduğu yerde bakım ve onarım yapabilecekse müşterinin gözünün ününde onun aklındaki sorulara da cevap vererek hizmet sunmaktadırlar. Eğer servisin binasına götürülmesi gerekirse de müşteriden izin alarak hizmet binasına getirilir ne gerekirse yapılarak eve müşteriye teslim edilir.

 

Arçelik - Beko – Profilo – Siemens – Atus – Vestel – Bosch – Ariston – Grunding – AEG- Electrolux – Miele – Samsung – Regal –  Ariston – İndesit – Sharp – Finlux –   Hoover – Hotpoint – Electrolux – LG ve diğer ev ve iş yerlerinizde bulunan her marka ve her model buzdolaplarına Acil Servis hizmetimiz bulunmaktadır. Eve hizmet insanların işini kolaylaştırdığı için beyaz eşya teknik servis çalışanları tebrik ederiz bu imkânı sundukları için…

 

Beyaz eşya teknik servisleri alanında uzmanlaştıkları için en ince ayrıntıları bile gözden kaçırmazlar. Bakım ve onarımda 1 yıl garantili orijinal parçaları kullanarak kaliteli hizmet sunarken, müşteri memnuniyetini de ön planda tutmaktadırlar. Beyaz eşya servislerinde eğitimli teknikerler ve alanında uzmanlaşmış servis elemanları bulunmaktadır. Bu servis elamanlarının da uzman oldukları alanlar vardır.

 

Örneğim; beyaz eşyaların elektrik devir daiminde uzman, diğeri beyaz eşyanın programında uzmandır. Bu konuda aralarında iyi bir organize olmuşluk vardır. Beyaz eşya servislerinin internetten veya telefondan randevu alma sistemi çalışan birçok müşterisi için iyi olmuştur. Çalışan müşteriler hafta sonlarına randevu alarak hizmetten yararlanmaktadırlar. Hafta sonları da çalışan beyaz eşya teknik servisleri insanlara en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaktadırlar.

 

     Beyaz eşya gelişen teknolojisiyle beraber beyaz eşyaları da gelişmekte olup beyaz eşya servilerini bu duruma adapte ederek eğitimlerinden sonra müşterilerine kaliteli hizmetler sunmaktadırlar. Her gün gelişen teknolojisi beyaz eşyada yenilikler getirirken, beyaz eşya servislerine de yenilikler katmaktadır. Beyaz eşya servisleri adeta hizmette sınır tanımamaktadırlar.

 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

 

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez İSTANBUL / Anadolu Yakası

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 23:00 HAFTA SONU : 10:00 – 18:00 Pazar : Gezici (2 Ekip)

 


İstanbul Anadolu Yaksı Beyaz Eşya Tamircisi Servis Hizmeti Bölgemiz ;

 

Acarkent - Acıbadem - Adatepe - Alemdağ - Altayçeşme - Altıntepe - Altunizade - Atakent - Atalar - Ataşehir - Aydınevler - Aydınlı - Bağlarbaşı -Bağdat Caddesi - Başıbüyük - Beykoz - Beylerbeyi - Bostancı - Bulgurlu - Büyükbakkalköy - Caddebostan - Cevizli - Cubuklu - Çakmak - Çamlıca - Çavuşbaşı - Çekmeköy - Çengelköy - Dragos - Dudullu - Erenköy - Esatpaşa - Esenkent - Esenyalı - Fenerbahçe - Feneryolu - Ferah Mahallesi - Ferhatpaşa - Fetih Mahallesi - Feyzullah - Fındıklı - Fikirtepe - Göztepe - Gülsuyu - Güzelyalı - Hasanpaşa - Ihlamurkuyu - İçerenköy - İdealtepe - İnkilap - Kadıköy - Kalamış - Kartal - Kavacık - Kayışdağı - Kaynarca - Kazasker - Kazım Karabekir - Kısıklı - Kızıltoprak - Koşuyolu - Kozyatağı - Kurtköy - Kuyubaşı - Kuzguncuk - Küçükbakkalköy - Küçüksu - Küçükyalı - Küplüce - Libadiye - Maltepe - Merdivenköy - Moda - Namık Kemal - Orhanlı - Ortadağ - Ömerli - Örnek Mahallesi - Paşabahçe - Paşaköy - Pendik - Petroliş - Rasathane - Sahrayıcedit - Samandıra - Sancaktepe - Sarıgazi - Selimiye - Soğanlık - Suadiye - Sultanbeyli - Sultantepe - Şerifali - Şile-Taşdelen - Tepe Ören - Tepeüstü-Tuzla - Uğurmumcu - Ümraniye - Ünalan - Üsküdar - Yakacık - Yavuztürk - Yeni Çamlıca - Yenidoğan - Yenisahra - Yenişehir - Zeynep Kamil - Ziverbey - Zümrütevler

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA