Ataşehir Falke Servisi

İstanbul Ataşehir bölgesinde deneyimli , seçkin ve profesyonel kadrosu ile her geçen gün büyüyen yapısı ile atılımcı ve genç ruhunun sunduğu yeniliklerle sektöründe haklı bir konuma gelen , yaptığı çalışmalarla adını duyuran olarak daima en iyisi için çalışmalarımıza devam edeceğiz. 
 
Ataşehir Falke Kombi servisi ile Kombilerinizin tüm bakım onarım ve tamir işlerini bir yıl orijinal yedek parça garantisi ile yapmaktayız. Aynı zamanda sahip olduğu TSE belgesi ile kalitesini ortaya koyan standartlara uygun verdiği hizmet ile Kombilerinizden maksimum hizmeti almanızı sağlamaktadır. 
 
Ekibine gerekli tüm eğitimleri aldıran Ataşehir Falke Kombi servisi ile çözüm odaklı çalışmalar sizlerle birlikte olacaktır. 
 
Ataşehir Falke Baymak Kombi servisi çağrı merkezine yapacağınız bir telefonla en kısa zamanda belirtiğiniz adrese gelen uzman ve deneyimli servis ekibimiz ile Kombilerinizin servis işlemleri en kısa sürede çözümlenecek aynı zamanda kapıda kredi kartı ile ödeme kolaylığı ile sizlere uygun ödeme seçenekleri sunacaktır.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA