Altunizade Demirdöküm Servisi

Kombiler uzun yıllardır evlerimizde bulunmakla birlikte artık demirbaş eşyalardan biri olmuştur. Bunun için de ilk olarak servis hizmeti sağlayan en iyi firmayı seçmek önemlidir. Şöyle ki Altunizade Demirdöküm kombi servisi için bizleri seçti ve gayette memnun kaldı. 
 
Ayrıca bizler geniş araç filosuna sahip olarak TSE belgesi bulunan ilk firmalardanız. Şöyle ki, teknolojiyi en yakından takip ederek teknik destek elemanlarımızı eğitime tabi tutmaktayız. Bunun haricinde de bozulan kombilarınızın yedek parça ve işçiliği için 1 yıl garanti sunduğumuz Altunizade Demirdöküm kombi servisi hizmet ayrı bir teşekkür etmektedir. 
 
Sizler için her şeyin en mantıklısını düşünüyoruz. Bu açıdan da kapıda ya da kredi kartına taksit seçeneklerimiz ile Altunizade Demirdöküm kombi servisi ile iletişim halinde olmaya devam etmektedir. 
 
Eğer sizler de kaliteli bir hizmet anlayışı ve sorumluluklarının  bilincinde olan teknik destek elemanlarımız ile tanışmak istiyorsanız hemen çağrı merkezlerimizden bize ulaşabilirsiniz. 
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA