Alemdağ Amana Servisi

Firma Adı : Alemdağ Amana Buzdolabı Servisi 

 

Telefon Numarası : 0216 471 80 95 

 Amana Buzdolabı İletişim Numaramız : 0532 646 84 10

 Haftanın Her Günü 08.30 – 23.00 Saatleri

 

 Amana Buzdolabı Tamir, Tamircisi 2022 – 2023 yılı Servis Ücreti Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.

 

            İstanbul'da kurulmaya devam eden amana buzdolabı servislerine ek olarak bir yeniside Çekmeköy'de eklenmiştir.

 

Amana buzdolaplarını sorunsuz bir şekilde halleden ve müşterilerinin güvenini kazanmak için günün 24 saati sınırsız hizmette bulunan ve diğer kurumların servislerini yapmış olduğu tamir.

 

Bakım, onarım ve kurulum işleri sayesinde geçen Alemdağ Amana Tamircisi Servisi her geçen gün yapmış olduğu çalışmalarla gücüne güç katmaya devam etmektedir.

 

Çekmeköy Alemdağ Amana Buzdolabı Servis kuruluşundan itibaren evlere servis hizmet vererek yapmış olduğu bakım ve onarım yer almamaktadır.

 

Alemdağ Amana Servisin kuruluş amacı olan müşteri memnuniyeti ve daha çok talep kazanma sloganı sayesinde, servis aralıksız olarak yapmış olduğu çalışmalar sonucu istediği hedefe ulaşmıştır.

 

Diğer servislere fark atmayı başarabilen bu servis vermiş olduğu hizmet karşılığında müşterilerinden güven oyu almayı başarmıştır.

 

En Yakın Alemdağ Amana Servis taşıma sırasında olası bir durumda meydana gelebilecek kaza, hasar gibi durumlara karşı buzdolaplarının yenisini verme sözünü vererek müşterilerini memnun bırakmıştır.

 

Alemdağ Amana Buzdolabı Tamircisi Servisi sayesinde korkulu ve işkence haline gelen buzdolaplarının bozulması bu servis sayesinde ortadan kaldırılarak buzdolapları kolay bir şekilde yapılmaktadır.

 

Her türlü tamir, bakım, onarım ve kurulum işlerini günü birlik yapan ve müşterilerine teslim eden bu servis sayesinde diğer kurumların servislerine olan ihtiyaç azalmıştır.

 

 Adından her gün bahsettirerek daha çok müşteri kazanan Acıbadem amana servisi önde gelen servisleri geçmeyi başarmıştır.

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA