Acarkent Falke Servisi

Acarkent Baymak Falke Kombi Bakım Onarım Servis Hizmetleri Müşterilerimizin nazarı itibar etmesi koşul olan en ciddi özelliklerden birisi aldığı ürünün markası derece  servis noktasınının güvenilirliği şu denli önemlidir. 
 
En düzgün kombi üreticilerinden olan Falke markasının kendi isimi gibi her konuda öne sâdır servis noktası  Acarkent Falke kombi cihazı servisi Acarkent’de hizmetinizdedir.
 
Falke olarak 1976 dan beri yolunda güvenle ilerleyici  hem imalat hemde servis dair en iyisi olmayı başardık. Her biri kendi alanında en iyisi olan , eğitimli, kibar kuvvetli mensubu ile İstanbul’un en sağlıklı kombi cihazı servisi olan Acarkent Falke kombi servisini Acarkent sakinleri ile tanıştırıyoruz. 
 
Falke bellik bütün paradigma kombilerinizin hizmet tamir , onarım monte üzere problemlerinde her hin en sakıncasız çözümlerle yanınızdayız.  
 
Haftanın 7 tarih 24 vakit çatlak vermeden hizmet politikası ile merkezimize yapacağınız bir telefonla sizlere en kısa sürede en çok hizmeti harcamak için fetha performansla çalışmaktayız.
 
Tüm prototip kombilarınızı bir yıl orijinal redif kıta garantisi ile hizmet onarımını yapıp elan uzun ömürlü olmasını sağlayan Acarkent Falke kombi cihazı servisi TSE vesikalı servis noktası olarak her dem bir hamle elan öndedir.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA