Acarkent Ariston Servisi

Acarkent Ariston Servisi


Acarkent Ariston Telefon Numarası : 0216 471 80 95

İstanbul Beykoz Acarkent Ariston Acil İletişim Numaramız : 0532 646 84 10 Aynı Gün Hizmet

 

Haftanın Her Günü 08.30 – 20.30 Saatleri Arası Servis Hizmeti Vermekteyiz.
 

Hizmetimizin kalite standartları kapsamında olduğuna istinaden TSE belgemiz ile gurur duyarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ayrıca teknik ekibimiz ve sahip olduuğumuz geniş araç filosu ile birlikte tamamen hızlı çözümlere odaklanmış olarak Kombilerinizi tamir ediyoruz. 
 
Teknik ekibimiz sorumluluklarının bilincinde olarak sadece Beyaz eşya Kombilerinizi tamit etmez. Sizlerin de belirttiği adrese saatinde gelir ve vaat ettiği zaman içerisinde onarım işlevini tamamlar. Ayrıca teknolojik gelişmelerin doğrultusunda da kaliteli hizmet sunmak adına teknik ekibimiz eğitimler ile desteklenmektedir. 
 
Acarkent Ariston beyaz eşya servisi olarak yedek parça ve işçilik için 1 yıl garanti verirken ödeme koşullarımızı da en cüzi şekilde ayarladık. Sizler isterseniz kredi kartına isterseniz de kapıda ödeme işlemi yapabilirsiniz. 
 
Acarkent Ariston servisi ile tanışmak ve kaliteli hizmet ile farkınızı hissetmek istiyorsanız hemen çağrı merkezlerimizi arayarak randevunuzu oluşturabilirsiniz. 
 

TELEFON NUMARASI : 0216 471 80 95

BULUNDUĞU ADRES : Servis Nerede Adresimiz Ana Merkez Şube İSTANBUL / ANADOLUYAKASI 

 

HİZMET GÜN ve SAATLERİ : HAFTA İÇİ : 08:30 – 20:30 HAFTA SONU : PAZAR GÜNÜ :10:00 – 17:00 Gezici (1 Ekip)

 

Hotpoint Ariston Servisi Tamir, Tamircisi 2024 – 2025 yılı Servis Ücretleri Güncel Bilgi İçin Firmamızla İrtibata Geçin.
 

Servis Hizmetini Sunduğumuz Cihazlar

SERVİSİ ARA